keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Viherjauheet ja muut "superjauheet"

Smoothien teko kannattaa pitää simppelinä. Jos on tottunut päivän aloittamaan terveellisellä smoothiella, arvostaa varmasti valmistuksen helppoutta. Aina ei jaksa hankkia ja valmistella useita eri vihanneksia ja hedelmiä. Kuitenkin on tärkeää tehdä smoothiesta mahdollisimman monipuolinen, jotta saa laajan skaalan vitamiineja ja ravintoaineita.

Helppo tapa tehostaa omaa smoothieta on erillaiset viher- ja hedelmäjauheet. Yhteen ruokalusikalliseen jauhetta saadaan valtavasti hedelmää/marjaa/vihannesta kun ainesosat on kuivattu ja jauhettu. Laadukkaassa jauheessa voi helposti olla 20 eri ainesta, joten näiden kaikkien hankkiminen tuoreena on päivittäin käytettynä on lähdes mahdotonta.

Tässä erittäin hyviä ja laadukkaita jauheita:


Madre Labs, Madre-C, Whole-Food Vitamin C Complex

Vain 4 grammaa tätä jauhetta sisältää 525mg C-vitamiinia. Tuotteeseen on käytetty mm. Ruusunmarjaa, Barbadoskirsikkaam, Camu camua jne.




Madre Labs, Eureka! Berries, A SuperBerry & SuperFruit Blend

Tämä on todella monipuolinen sekoitus! Sisältää mm. Vadelmaa, Mustikkaa, Karpaloa, Mansikkaa, Porkkanaa, Granaattiomenaa, Mangoa jne.




Madre Labs, A Unique SuperGreens Blend

Tämä on todellinen viherjauhe! Sisältää mm. Kaalia, Pinaattia, Vihreää teetä, Persilijaa, Clorellaa, Wasabia! jne

Näissä Madre Labsin tuotteissa lähes kaikki sisältö on luomua!

Kunnon jauheita on vaikeaa Suomesta saada ja jos sattuu jostain löytämään on hintakin aivan pilvissä. iHerbistä tilattaessa saat todella laadukkaita tuotteita ja ne ei tee pahaa lommoa lompakkoon. Muista käyttää tilattaessa alennuskoodia MHW465 niin saat alennusta ensitilauksestasi. Lue myös tilausohjeet ja iHerb rewards välilehdet.

Lisää jauheita pian...


0 kommenttia:

Lähetä kommentti